CSR Professional of the Year 2018 event night

Op donderdag 21 februari 2019 wordt het vierde CSR Professional of the Year event georganiseerd. De aanwezigen kunnen binnen elke categorie (Nederlandstalig en Franstalig) hun stem uitbrengen voor een van de drie overgebleven kandidaten. De spanning zal tot op het allerlaatste moment te snijden zijn!

Voorts mag u zich uiteraard weer verwachten aan een feestelijke netwerkavond met een receptie, inspirerende sprekers, een boeiend debat en een walking dinner.

Datum? Donderdag 21 februari 2019
Waar? ING Belgium, Marnixlaan 24, 1000 Brussel (ingang via Troonstraat 1)
Uur? Exacte uur volgt nog

Prijs (excl. btw)? € 150 p.p.
Vanaf 5 plaatsen: € 125 p.p.
Vanaf 10 plaatsen: € 100 p.p.

CSR Professional of the Year 2017 event night

Op donderdag 22 februari 2018 werd het derde CSR Professional of the Year event georganiseerd.

De laatste drie kandidaten van beide categorieën, grote bedrijven en kmo's, kregen de gelegenheid om zichzelf en hun CSR-beleid voor te stellen. Dan volgden de definitieve stemmingen door de aanwezigen in de zaal: het bleef spannend tot op het laatste moment!

Deze stemrondes hakten de knoop door: Eric de Deckere, Senior Technisch Manager Sustainable Transition, Havenbedrijf Antwerpen werd bekroond als CSR Professional of the Year van een groot bedrijf. Philip Van Kelst, stichter & CEO, Kasteelhoeve Wange won in de categorie kmo. Na de uitreiking volgde er een uitgebreide receptie.

Je kan de volledige fotoreeks bekijken via Flickr of Facebook. Hieronder zie je alvast een sneak preview.

foto event

foto event

foto event

foto event

foto event

foto event

foto event

foto event